Bitexen Yatırımsız üye olup KYC tamamlayan herkese 20 BTXN +10 BENDEN TOPLAM 30 BTXN Coin Hediye!
Nasıl Katılabilirim?
KYC tamamlandıktan sonra müşteri tanıma formunu doldurun ardından ödülünüz yatırılıyor.
Referansımla işlem yapanlara +10 BTXN geri ödüyorum toplam 30 BTXN kazanacaksınız. şu anki değeri x
Referans kodu: 920946721
Referanslı link:
Referanssız link:
Referansımla işlem yapacaklar kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz zamanı ve mail adresinizi pm iletin lütfen.
Referansımla başarılı işlem yapanlara +10 BTXN geri gönderiyorum
Anlık kur değerinde satılıp parayı iban adresinize gönderiyorum, olası kur değişikliklerinden sorumlu değilim.
Daha fazla referans getirebilirim diyorsanız 05319109543
Bitexen Yatırımsız üye olup KYC tamamlayan herkese 20 BTXN +10 BENDEN TOPLAM 30 BTXN Coin Hediye!
Nasıl Katılabilirim?
KYC tamamlandıktan sonra müşteri tanıma formunu doldurun ardından ödülünüz yatırılıyor.
Referansımla işlem yapanlara +10 BTXN geri ödüyorum toplam 30 BTXN kazanacaksınız. şu anki değeri x
Referans kodu: 920946721
Referanslı link:
Referanssız link:
Referansımla işlem yapacaklar kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz zamanı ve mail adresinizi pm iletin lütfen.
Referansımla başarılı işlem yapanlara +10 BTXN geri gönderihttps://www.bitexen.com/sign-up?ref=920946721yorum
Anlık kur değerinde satılıp parayı iban adresinize gönderiyorum, olası kur değişikliklerinden sorumlu değilim.
Daha fazla referans getirebilirim diyorsanız 05319109543
ÖDEME KANITI

Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
kayıt olun ve kyc tamamlayın. (Kimlik ön ve arka yükleyin ve adres onayı için e-devletten ikametgah yüklemesi yapın)

Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Referanssız link:
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
(ödül ve ref ödülü yok)

Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
kayıt olun ve kyc tamamlayın. (Kimlik ön ve arka yükleyin ve adres onayı için e-devletten ikametgah yüklemesi yapın)

Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Referanssız link:
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
(ödül ve ref ödülü yok)

ÖDEME KANITI
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: