Endrown
Üye
Merhaba, 100M+ kişinin indirdiği Kwai uygulaması ile çok kolayca para kazanabiliyorsunuz ve birçok yöntem ile kazanabiliyorsunuz.
Yöntemler;
Kazandığınız paranızı IBAN ile banka hesabınıza yada PAPARA hesabınıza çekebiliyorsunuz. Tercihim papara çünkü anlık olarak yollanıyor, banka hesabı seçerseniz işlem 3 iş gününe kadar sürüyor.
Ekstra bonus paralar almak için benim referansımı kullanabilirsiniz. Bana destekte bulunmuş olursunuz
Referanslı İndirme Linki:
Davet Kodum: Kwai826009550
Referanssız İndirme: Google Play
NOT: Telefon numaranız ile giriş yapmanız yada mail ile giriş yaptıktan sonra telefon numaranızı doğrulamanız gerekmekte.
Ödeme Kanıtları:
(daha fazla para çektiğimde konuya ekleyeceğim hesapta beklettiğim paralar falanda var.)
Yöntemler;
- Video izleyerek kazanma
- Video çekerek kazanma (Dolar kazandırıyor)
- Canlı yayın açarak kazanma (Dolar kazandırıyor)
- Davet ederek kazanma
- Günlük bonus ile kazanma
Kazandığınız paranızı IBAN ile banka hesabınıza yada PAPARA hesabınıza çekebiliyorsunuz. Tercihim papara çünkü anlık olarak yollanıyor, banka hesabı seçerseniz işlem 3 iş gününe kadar sürüyor.
Ekstra bonus paralar almak için benim referansımı kullanabilirsiniz. Bana destekte bulunmuş olursunuz

Referanslı İndirme Linki:
Linki Görmek için Lütfen Giriş yap veya üye ol.
Davet Kodum: Kwai826009550
Referanssız İndirme: Google Play
NOT: Telefon numaranız ile giriş yapmanız yada mail ile giriş yaptıktan sonra telefon numaranızı doğrulamanız gerekmekte.
Ödeme Kanıtları:
(daha fazla para çektiğimde konuya ekleyeceğim hesapta beklettiğim paralar falanda var.)