Duyuru 1yuz.com Yeni Modern Yüzü İle Sizlerle! | 2025 Update |

CAN

Değerlendirme - 0%
Merhaba 1yuz.com ailesi,

Sizlere daha modern, kullanıcı dostu ve keyifli bir deneyim sunabilmek için sitemizin arayüzünü yeniledik! XenForo altyapısının gücünü modern tasarım trendleriyle birleştirerek, hem estetik hem de işlevsellik açısından bir üst seviyeye çıktık.

Yeni arayüzümüzde:

• Daha hızlı ve akıcı bir gezinti deneyimi,
  • Mobil cihazlarla tam uyumlu tasarım,
  • Göz yormayan, sade ve modern görseller,
  • Kullanıcı dostu menü ve arama seçenekleri sizi bekliyor.
Bu değişimle, hem topluluğumuzun ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabileceğimize hem de 1yuz.com’da geçirdiğiniz vakti ve ticaretleri daha keyifli hale getireceğimize inanıyoruz.

Yeni arayüzümüz hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli.

Keyifli ticaretler geçirmeniz dileğiyle,
1yuz.com Ekibi

Arda

administrator
Değerlendirme - 0%
"Evet, mobilde test ettim ve gerçekten harika olmuş! Hem çok kullanışlı hem de estetik duruyor. Kafa karıştıran gereksiz butonlar olmaması müthiş bir göz rahatlığı. 1yüz.com’u 4 yıldır bu şekilde geliştirmek istiyordum ve sonunda mükemmel bir sonuç ortaya çıkmış."

Bu haliyle daha akıcı ve profesyonel bir görünüme kavuştuk. 😍😎

• Beğen
Tepkiler: CAN

B4HT1Y4R

super mod
Değerlendirme - 0%
Yeni arayüz gerçekten harika olmuş! Hem modern tasarımı hem de kullanıcı dostu yapısıyla siteyi daha keyifli hale getirdiğiniz için teşekkürler. Özellikle mobil uyumluluğun bu kadar başarılı olması çok büyük bir artı. Göz yormayan ve sade tasarımı da gerçekten çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, yeni görünümde gezinmek çok daha zevkli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt